Dispositivi & Accessori
Artichoke and Butterbean Dip
Prep. 5min
Totale 10min
38 oz
Ingredienti
-
artichoke hearts3 ½ oz
-
garlic clove1
-
canned butter beans drained and rinsed (approx. 1 x 15.5 oz can)8 oz
-
ground cumin½ tsp
-
lemon juice½ oz
-
plain yogurt unsweetened4 oz
-
salt½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 4 oz
Sodio
139.9 mg
Proteine
2.5 g
Calorie
170.6 kJ /
40.8 kcal
Grassi
0.7 g
Fibre
1.8 g
Grassi saturi
0.3 g
Carboidrati
6.8 g
Ti piace quello che vedi?
Questa ricetta e più di 100 000 altre ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Great to Share
10 ricette
Stati Uniti
Stati Uniti
Potrebbe anche interessarti...
Baba Ghanoush
1h 30min
Heirloom Tomato Gazpacho
1h 10min
Smoked Trout Dip
15min
Eggplant "Meatballs" with Romesco Sauce
2h 45min
Red Pepper Spanish "Tortilla" with Olive Tapenade
55min
Eggplant and Almond Dip
20min
White Bean and Feta Dip
5min
Beet Hummus
20min
Thai Peanut Crunch Salad
30min
Butternut Squash Coconut Curry
40min
Tomato Basil Soup
40min
Creamy Sun-dried Tomato and White Bean Dip
10min