Red Velvet Cupcakes and Cake Pops
TM5 TM6

Red Velvet Cupcakes and Cake Pops

4.0 (20 valutazioni )

Ingredienti

Batter

  • 8 oz buttermilk
  • 4 oz vegetable oil
  • 6 oz unsalted butter, diced, room temperature
  • 10 ½ oz sugar
  • 1 tsp vanilla extract
  • 1 tsp red food coloring
  • 3 large eggs
  • 12 oz all-purpose flour
  • 2 tbsp unsweetened cocoa powder
  • 2 tsp baking powder
  • 1 tsp baking soda
  • ½ tsp salt

Frosting

  • 16 oz unsalted butter, cubed
  • 6 oz cream cheese, cubed
  • 1 tsp vanilla
  • 20 oz confectioners sugar

Assembly

  • 16 oz white chocolate chips, divided
  • 1 ½ tsp coconut oil, divided
  • edible cake decorations, to decorate

Valori nutritivi
per 1 piece
Calorie
1774 kJ / 424 kcal
Proteine
3 g
Carboidrati
44 g
Grassi
27 g
Grassi saturi
15 g
Fibre
0.5 g
Sodio
148 mg

Ti piace quello che vedi? Questa e 80 000 di altre ricette ti stanno aspettando!

Registrati gratis

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri il tesoro di ricette Cookidoo®, senza alcun impegno.

Ulteriori informazioni

Ricette alternative