Salt-free Vegetable Stock Paste
TM6 TM5

Salt-free Vegetable Stock Paste

4.9 (34 valutazioni )

Ingredienti

  • 200 g celery stalks, washed, cut in pieces
  • 250 g carrots, washed, peeled, cut in pieces
  • 100 g onions, quartered
  • 100 g tomatoes, washed, cut in pieces
  • 150 g courgettes, washed, cut in pieces
  • 50 g fresh mushrooms, washed, halved if large
  • 1 garlic clove
  • 1 dried bay leaf (opzionale)
  • 6 sprigs fresh mixed herbs, washed (e.g. basil, sage, rosemary), leaves only
  • 4 sprigs fresh parsley, leaves only, washed
  • 15 g olive oil

Valori nutritivi
per 20 g
Calorie
76.1 kJ / 18.2 kcal
Proteine
0.5 g
Carboidrati
2.8 g
Grassi
0.7 g
Grassi saturi
0.1 g
Fibre
1.1 g
Sodio
15.5 mg

Ti piace quello che vedi? Questa e 80 000 di altre ricette ti stanno aspettando!

Registrati gratis

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri il tesoro di ricette Cookidoo®, senza alcun impegno.

Ulteriori informazioni

Ricette alternative