Baby-friendly Salmon Fishcakes
TM6 TM5

Baby-friendly Salmon Fishcakes

3.7 (17 valutazioni )

Ingredienti

  • 120 g bread, torn in pieces
  • 1000 g water
  • 350 g floury potatoes (e.g. Maris Piper), washed, peeled, cut in pieces (2 cm)
  • 2 fresh salmon fillets, skinless (approx. 120 g each), ensuring all bones are removed before use
  • 5 g fresh coriander leaves, washed
  • ¼ tsp ground black pepper
  • 1 tsp dried dill
  • 1 tsp lemon juice
  • 1 Tbsp neutral oil (e.g. vegetable oil), for frying

Valori nutritivi
per 1 piece
Calorie
669 kJ / 160 kcal
Proteine
9 g
Carboidrati
14.9 g
Grassi
6.5 g
Grassi saturi
1.1 g
Fibre
1.9 g
Sodio
0.2 mg

Ti piace quello che vedi? Questa e 80 000 di altre ricette ti stanno aspettando!

Registrati gratis

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri il tesoro di ricette Cookidoo®, senza alcun impegno.

Ulteriori informazioni

Ricette alternative