Dispositivi & Accessori
Gnocchi
Prep. 30min
Totale 1h 40min
8 portions
Ingredienti
-
plain flour or baker's flour180 g
-
water600 g
-
potatoes (e.g. Ruby Lou, Royal Blue, Coliban) peeled, cut into slices (2-3 cm)500 g
-
semolina2 tbsp
-
egg1
-
salt to taste
Difficoltà
media
Valori nutritivi per 1 portion
Sodio
432.9 mg
Proteine
5.1 g
Calorie
590 kJ /
140.5 kcal
Grassi
1 g
Fibre
1.3 g
Grassi saturi
0.2 g
Carboidrati
26.3 g
Ti piace quello che vedi?
Questa ricetta e più di 100 000 altre ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPotrebbe anche interessarti...
Focaccia
2h 5min
Béchamel sauce
20min
Baguette
3h 45min
Fresh pasta dough
1h
Baba ghanoush
1h
Ricotta and polenta chips
2h 20min
Carrot gnocchi with zucchini cream
1h 15min
Ricotta dumplings with napoli sauce
55min
Jalapeño and corn croquettes with chipotle mayonnaise
25h 20min
Herb and garlic pull-apart bread
1h 35min
Ricotta gnocchi
2h
Classic mushroom risotto
30min