Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
Homemade BBQ sauce
- 2 oz yellow onions, cut in pieces
- 2 garlic cloves
-
2
oz miso paste
o 2 oz fermented soybean paste (doenjang) -
1
oz Korean chili paste (gochujang)
o 1 oz red chili paste - 2 oz honey
- 2 tsp toasted sesame oil
Sous-Vide Pork Loin
- 2 oz yellow onions, cut in pieces
- 4 garlic cloves
- 2 tsp fresh ginger
-
2
oz Korean chili paste (gochujang)
o 2 oz red chili paste - 1 oz honey
- 2 tsp soy sauce
- 2 tsp toasted sesame oil
- 28 oz pork tenderloin, cut into 2 pieces (approx. 4-5 in. long ea.)
- water, to fully submerge bags (not higher than max. fill mark)
-
1
oz lemon juice, freshly squeezed (approx. ½ lemon) (see Tip)
o 1 tsp ascorbic acid (vitamin C powder) - 2 tbsp vegetable oil
- 1 tbsp green onions, sliced in rounds (approx. ½ in.)
- 1 tsp sesame seeds, toasted
Serving
- 1 tbsp green onions, sliced in rounds (approx. ½ in.)
- 2 tsp sesame seeds, toasted
- 1 head butter lettuce, cleaned and leaves separated
- 5 garlic cloves, thinly sliced
- 5 fresh red chilies, thinly sliced
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 2323.3 kJ / 555.3 kcal
- Proteine
- 49.8 g
- Carboidrati
- 35 g
- Grassi
- 24.5 g
- Grassi saturi
- 4.5 g
- Fibre
- 5.3 g
- Sodio
- 1.8 mg
Nelle collection
Ricette alternative
Sous-Vide Teriyaki Chicken Thighs (TM5)
2 Std.
Sous-Vide Cantonese-Style Beef with Tomatoes and Onions
2 Std. 25 Min
Sous-Vide Pork Chops, Pears and Chocolate Sauce
2 Std. 55 Min
Homemade Salt Substitute and Flavor Enhancer
30min
Coffee Rubbed Skirt Steak with Caper Salsa
35 min
Sous-vide Artichoke Stuffed Chicken Breast
1h 50min
Beef and Broccoli Sauté
30min
Korean Beef Sauté
1h 25min
Korean Style Pork Chops with Spicy Rice and Steamed Bok Choy
1 Std. 5 Min
Sweet and Sour Pork Ribs
30min
Chimichurri Pork Tenderloin with Warm Rice Salad
13sa 20 dk
Grilled Korean Short Ribs with Apples
4 godz. 35 min