Dispositivi & Accessori
Char Siu Pork with Rice
Prep. 5min
Totale 8h 40min
6 portions
Ingredienti
-
hoisin sauce4 ½ oz
-
ketchup4 oz
-
dark brown sugar3 oz
-
dry sherry3 oz
-
soy sauce, light2 ½ oz
-
Chinese five spice powder¾ tsp
-
pork tenderloins (approx. 2-2½ lb total)2
-
jasmine rice8 oz
-
water30 oz
-
salt to taste
-
ground black pepper to taste
-
green onions chopped, to garnish
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portion
Proteine
40 g
Calorie
1887 kJ /
451 kcal
Grassi
6 g
Fibre
1 g
Carboidrati
56 g
Ti piace quello che vedi?
Questa ricetta e più di 100 000 altre ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Hawaiian Pool Party
10 ricette
Stati Uniti
Stati Uniti
Potrebbe anche interessarti...
Pineapple Pork Chops
2h 40min
Sesame Orange Chicken
1h 30min
Korean Style Pork Chops with Spicy Rice and Steamed Bok Choy
1h 5min
Sweet and Sour Pork
35min
Sweet and Sour Pork Ribs
30min
Pomegranate Glazed Stuffed Beef Tenderloin
1h 45min
Pork and Green Beans Sauté
45min
Cashew Chicken Stir Fry
30min
Chicken with Spiced Tangerine Sauce
1h 25min
Korean Beef Sauté
1h 25min
Chimichurri Pork Tenderloin with Warm Rice Salad
13h 20min
Beef and Broccoli Sauté
30min