Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
BBQ Sauce
- 50 g onions, quartered
- 2 garlic cloves
- 50 g miso paste
-
20
g Korean chilli paste (gochujang)
o 20 g sriracha sauce - 20 g honey
- 10 g toasted sesame oil
Sous-vide Pork Loin
- 50 g onions, quartered
- 4 garlic cloves
- 10 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
-
50
g Korean chilli paste (gochujang)
o 50 g sriracha sauce - 20 g honey
- 10 g soy sauce
- 10 g toasted sesame oil
- 800 g pork tenderloin, cut in 2 pieces (approx. 10-12 cm long each)
- 1400 g water (approx. or enough to fully submerge bags but not higher than the maximum capacity of the bowl)
-
30
g lemon juice, freshly squeezed (see tip)
o 1 tsp ascorbic acid powder - 2 Tbsp sunflower oil
- 4 spring onions, thinly sliced (approx. 2 mm)
- 1 tsp toasted sesame seeds
Finalisation
- 2 tsp toasted sesame seeds
- 1 butter lettuce, washed, separated into individual whole leaves
- 5 garlic cloves, thinly sliced (1-2 mm)
- 5 fresh red chillies, thinly sliced (approx. 2 mm)
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 2101 kJ / 502 kcal
- Proteine
- 48 g
- Carboidrati
- 29 g
- Grassi
- 22 g
- Grassi saturi
- 5 g
- Fibre
- 4 g
- Sodio
- 1385 mg
Nelle collection
Ricette alternative
Sumac-spiced Houmous
5min
Slow-cooked Hoisin Pulled Pork Buns with Pineapple Chutney
6 godz. 10 min
Braised Red Cabbage with Grated Apples (TM5)
Nessuna valutazione
Crispy Smashed Jersey Royals with Salsa Verde
1h 15min
Prawn Cocktail
15min
Sous-vide Cantonese-style Beef, Tomato and Onion Stir Fry
2 Std. 25 Min
Green Chillies With Pork Belly
25min
Chinese Pork with Vegetables
1 Std. 20 Min
Korean Fried Chicken
3h 10min
Bagels with Bacon Jam and Egg
3h 20 min
Miso Marinade
10min
Sous-vide Rare Fillet Steak with Herb Garlic Butter
2 Std. 15 Min