Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
Shortcrust pastry
- 400 g plain flour, plus extra for dusting
- 200 g unsalted butter, chilled and cut into pieces (1-2 cm)
- ½ tsp salt
- 100 g water, chilled, plus extra if needed
Iced puff pastry
- 90 g ice cubes
- 180 g unsalted butter, frozen and cut into pieces (1-2 cm)
- 200 g plain flour
- 1 ½ tsp salt
Pie filling
- butter, melted, for greasing
- 2 sprigs fresh rosemary (10 cm), leaves only
- 2 garlic cloves
- 1 brown onion (approx.180 g), cut into halves
- 40 g olive oil
- 1 tbsp cornflour
- 700 g beef rump steak, cut into pieces (1 cm)
- 2 tbsp Worcestershire sauce
- 2 tbsp soy sauce
- 1 tbsp VEGEMITE®
- 100 g button mushrooms, cut into pieces
- ½ tsp ground black pepper, to taste
- plain flour, for dusting
- full cream milk, for brushing
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 1204.7 kJ / 286.8 kcal
- Proteine
- 12.6 g
- Carboidrati
- 19.9 g
- Grassi
- 17.4 g
- Grassi saturi
- 9.7 g
- Fibre
- 1.2 g
- Sodio
- 424.3 mg
Ricette alternative
Little lasagne cups
2h 50 min
Gluten free sausage rolls
2 godz. 5 min
Pork cannelloni with vegetable sauce
1h
Sultana, apple and custard scrolls
4 Std. 30 Min
Sultana, apple and custard pastries
2h 40min
ANZAC biscuits
40min
Aussie meat pies
2h
Beef goulash with dumplings
1 Std. 45 Min
Chicken, leek and corn pie
1 godz. 15 min
Vanilla slice
26 Std. 5 Min
Buttermilk scones
35 min
Pikelets
35 min