Dispositivi & Accessori
Bloemkool met kaas en gekookte eieren
Prep. 20min
Totale 35min
6 porties
Ingredienti
-
300 g Cheddar kaas, in stukkenGruyère kaas in stukken300 g
-
water1000 g
-
bloemkoolroosje (1-2 hele bloemkolen)1000 g
-
eieren4 - 6
-
bloem80 g
-
boter80 g
-
melk800 g
-
zout½ tl
-
gemalen witte peper2 snuifjes
-
gemalen nootmuskaat (opzionale)½ - ¾ tl
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portie
Sodio
563 mg
Proteine
29 g
Calorie
2199 kJ /
526 kcal
Grassi
35 g
Fibre
5.4 g
Grassi saturi
20 g
Carboidrati
20 g
Ti piace quello che vedi?
Questa ricetta e più di 100 000 altre ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Thermomix Friend®
8 ricette
Benelux
Benelux
Potrebbe anche interessarti...
Mediterrane visschotel
1h 30min
Warme spruitjessalade met mango, avocado en gepocheerde eieren
55min
Zalm in champignonroomsaus met aardappelen
50min
Koken van witte langkorrelige rijst
35min
Zalm in champignonroomsaus met aardappelen
Nessuna valutazione
Gestoomde spiegeleieren
15min
Mediterrane zeevruchten met rijst en chorizo
1h 5min
Zwarte spaghetti met garnalen
45min
Garnituur van courgette
30min
Aardappelen ter garnituur of voor tortilla
30min
Aardappelpuree
45min
Bloemkool met kaas
55min