Dispositivi & Accessori
Kokos en karamel cheesecake
Prep. 30min
Totale 3h 40min
16 stuks
Ingredienti
Cheesecake
-
boter om de vorm in te vetten
-
witte suiker220 g
-
huisgemaakte vanillesuiker40 g
-
maïzena (zetmeel)75 g
-
kwark, 20% vet1250 g
-
opklopbare room, 30-40% V.G.200 g
-
eieren2
Kokos-karamelsaus en opbouw
-
witte suiker250 g
-
opklopbare room, 30-40% V.G.70 g
-
kokoswater130 g
-
citroensap (zie tip)1 tl
-
kokosolie30 g
-
water1000 g
-
azijn1 el
-
gedroogde, geraspte kokosnoot om te besprenkelen
Difficoltà
media
Valori nutritivi per 1 stuk
Proteine
11 g
Calorie
1329 kJ /
318 kcal
Grassi
13 g
Fibre
0.2 g
Carboidrati
39 g
Ti piace quello che vedi?
Questa ricetta e più di 100 000 altre ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Karamel maken
14 ricette
Benelux
Benelux
Potrebbe anche interessarti...
Karameltaart
3h 50min
Energiesmoothie
10min
Champagne crème cake
Nessuna valutazione
Droge koekjes met polenta en abrikozen zonder toegevoegde suikers
Nessuna valutazione
IJskroon van meringue en frambozen
4h 10min
Caramel vanille bourbon saus
Nessuna valutazione
Chowder met kip en maïs, broccoliterrines
1h 25min
Witte chocolade cheesecake
16h
Gebakken spinazie met eieren
40min
Witte chocoladecreme met mangosaus (vegan)
2h 40min
Taart van appelcrumble en meringue
2h
Piña Colada sorbet
30min