Dispositivi & Accessori
Aardappel-, spek- en kaastortilla
Prep. 25min
Totale 50min
10 porties
Ingredienti
-
aardappelen in grote en regelmatige stukken600 g
-
water700 g
-
uien in 4 gesneden200 g
-
olijfolie300 g
-
eieren middelgrote (of 6 grote)8
-
bakpoeder15 g
-
zout1 tl
-
teentje knoflook fijngehakt1
-
spekblokjes100 - 120 g
-
mozzarella geraspt150 g
Difficoltà
media
Valori nutritivi per 1 portie
Proteine
13.4 g
Calorie
1360 kJ /
325 kcal
Grassi
25.1 g
Fibre
1.5 g
Carboidrati
11.3 g
Ti piace quello che vedi?
Questa ricetta e più di 100 000 altre ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Traditionele recepten
47 ricette
Benelux
Benelux
Potrebbe anche interessarti...
"Marry Me" - Pasta met Kip
30min
Risottata mafaldine met romige champignon- en tomatensaus
30min
De eerste hap: Vis, Aardappelen, Bloemkool en Erwtenpuree
Nessuna valutazione
Köfte van rundsvlees met saffraanyoghurt
Nessuna valutazione
Vanille Mille-Feuille met Karamel en Pecannoten
Nessuna valutazione
No-Bake-Tiramisu-Taart
7h 30min
Hartige taartjes met broccoli en spek
45min
Russische salade
Nessuna valutazione
Kimchi mac&cheese
50min
Amandelcake
50min
Gebakken varkenskarbonade-rijst, Hong Kong-stijl
1h 30min
Macaroni met tomaat en chorizo XXL
45min