Dispositivi & Accessori
Pineapple Upside Down Cake
Prep. 20min
Totale 1h 15min
12 slices
Ingredienti
Topping
-
brown sugar5 oz
-
unsalted butter diced, room temperature4 oz
-
canned pineapple in juice, plus 5 oz juice6 - 7 slices
Batter
-
confectioners sugar6 oz
-
unsalted butter diced, room temperature6 oz
-
large eggs2
-
dark rum divided3 tbsp
-
vanilla extract1 tsp
-
all-purpose flour8 ½ oz
-
baking powder2 tsp
-
salt⅛ tsp
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 slice
Sodio
108.3 mg
Proteine
4.1 g
Calorie
1714.2 kJ /
409.7 kcal
Grassi
20.5 g
Fibre
1.7 g
Grassi saturi
12.5 g
Carboidrati
52.3 g
Ti piace quello che vedi?
Questa ricetta e più di 100 000 altre ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPotrebbe anche interessarti...
Nectarine Tart with Frangipane
1 godz.
Steamed Applesauce Cake
1 godz.
Carrot Walnut Bundt Cake
1 godz. 20 min
Whole Orange Bundt Cake
1 godz. 25 min
Coconut Cake
1 godz.
Brioche Buns
2 godz.
Apple Cinnamon Cake
1 godz. 45 min
Hot Cocoa Bundt Cake
2 godz.
Banana Nut Bundt Cake
1 godz. 30 min
Chocolate Chip Cookie Bundt Cake
1 godz. 45 min
Lemon Pound Cake
2 godz.
Chocolate Covered Pound Cake
1 godz. 30 min