Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
-
115
g back bacon, cubed (see Tip)
o 115 g smoked ham steak, cubed (see Tip) - 30 g extra virgin olive oil, divided
- 100 g yellow onions, in wedges
- 155 g carrots, cut into pieces (½ cm)
- 30 g soy sauce, to taste
- 2 tsp sugar (opzionale)
- 4 large eggs
-
1
heaping tsp homemade vegetable stock paste
o 1 stock cube -
225
g white short-grain rice (18-20 min cooking time)
o 225 g long-grain rice (18-20 min cooking time) - 995 g water
- 225 g mixed vegetables, e.g. broccoli in small florets, frozen peas, cauliflower in small florets, green beans cut into pieces (2½ cm), zucchini, in half moons (1 cm)
- sesame oil, to garnish (opzionale)
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 1197 kJ / 286 kcal
- Proteine
- 13 g
- Carboidrati
- 39 g
- Grassi
- 9 g
- Grassi saturi
- 2 g
- Fibre
- 3 g
- Sodio
- 512 mg
Ricette alternative
Asian-Style Rice with Eggs and Vegetables
30 Min
Stuffed Peppers with Rice and Tomato Sauce
1 Std.
Braided Milk Bread
2 Std. 20 Min
Boiled Pasta
20 Min
Cucumber Salad with Dill and Yogurt Dressing
10 Min
Braided Milk Bread (TM5/6 Metric)
2 Std. 20 Min
Homemade Lemonade (TM5/6 Metric)
10 Min
Asian-Style Rice with Eggs and Vegetables (TM5 Metric)
30 Min
Lemonade (TM5 Metric)
10 Min
Berry Dream (TM6)
10 Min
Asian Rice and Vegetable Sauté (TM6)
45min
Chicken with Mustard Sauce and Vegetable Soup
40min