Gluten-Free Bagels
TM6 TM5

Gluten-Free Bagels

4.3 (8 valutazioni )

Ingredienti

  • 2 tsp extra virgin olive oil, plus extra to grease
  • 1 large egg
  • 7 oz water, plus extra to boil bagels (approx. 64 oz)
  • 4 oz whole milk, divided
  • 1 ½ tsp active dry yeast
  • 1 tbsp agave syrup
    o 1 tbsp maple syrup, pure
  • 8 oz oat flour
  • 7 oz rice flour, plus extra to dust
  • 3 oz tapioca flour
  • 1 tsp salt
  • 1 tbsp psyllium husk
  • 1 tbsp baking soda
  • 1 tbsp poppy seeds
  • 1 tbsp sesame seeds

Valori nutritivi
per 1 piece
Calorie
1665.3 kJ / 398 kcal
Proteine
10.5 g
Carboidrati
70 g
Grassi
8.6 g
Grassi saturi
1.8 g
Fibre
6.2 g
Sodio
1050.8 mg

Ti piace quello che vedi? Questa e 80 000 di altre ricette ti stanno aspettando!

Registrati gratis

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri il tesoro di ricette Cookidoo®, senza alcun impegno.

Ulteriori informazioni

Ricette alternative