Dispositivi & Accessori
Gluten-Free Chocolate Fruit Oatmeal Muffins
Prep. 10min
Totale 30min
12 pieces
Ingredienti
-
rolled oats, gluten free plus 2 tbsp for topping4 oz
-
rice flour3 ½ oz
-
tapioca flour1 ½ oz
-
banana cut in half7 oz
-
frozen berries5 oz
-
large eggs2
-
Greek yogurt4 oz
-
4 - 5 oz maple syrupcoconut sugar4 - 5 oz
-
vanilla extract1 tsp
-
cocoa powder1 oz
-
baking powder2 tsp
-
baking soda¼ tsp
-
salt¼ tsp
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 pieces
Sodio
161.4 mg
Proteine
4.9 g
Calorie
696.5 kJ /
166.5 kcal
Grassi
2.8 g
Fibre
2.8 g
Grassi saturi
1 g
Carboidrati
32.8 g
Ti piace quello che vedi?
Questa ricetta e più di 100 000 altre ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Breakfast on-the-go
8 ricette
Stati Uniti
Stati Uniti
Potrebbe anche interessarti...
Almond Butter Oatmeal Cookies
20min
Gluten-Free Date, Apple and Walnut Tea Bread
1h
Number Cake
2h
Gluten-free Date, Apple and Walnut Tea Bread
1h 30min
Banana Nut Bliss Cookies
25min
Watermelon Lime Popsicles
6h 10min
Gluten-Free Crepes
45min
Boosted Breakfast Muffins
1h
Veggie and Fruit Muffins
30min
Seedy Almond Low Carb Bread
1h
Almond and blueberry breakfast muffins
50min
Gluten-Free Banana Bread
55min