Dispositivi & Accessori
Vleesbouillonpasta
Prep. 20min
Totale 45min
1 pot
Ingredienti
-
vlees stukken, pees vrij in stukken gesneden300 g
-
gemengde groenten (bijv. bleekselderij, wortels, uien, knoflook, tomaten), in stukken gesneden300 g
-
gemengde verse kruiden (bijv. salie, rozemarijn), alleen de blaadjes4 takjes
-
grof zout150 g
-
rode wijn30 g
-
laurierblad, gedroogd1
-
hele kruidnagel1
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 pot
Proteine
59 g
Calorie
2754 kJ /
658 kcal
Grassi
38 g
Fibre
7.3 g
Carboidrati
14 g
Ti piace quello che vedi?
Questa ricetta e più di 100 000 altre ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Het basiskookboek
174 ricette
Benelux
Benelux
Potrebbe anche interessarti...
Minuut Koolsla
10min
Kaascrackers
2h 30min
Kippenbouillonpasta
45min
Groentenbouillonpasta
45min
Cecina ham en geitenkaaskroketten
9h 20min
Steak Stroganoff
45min
Gekruide noten
45min
Kipsuprêmes met honing, limoen en mangochutney
1h 15min
Gekarameliseerde uiensaus
2h 5min
Dunne grissini
Nessuna valutazione
Yoghurtdressing
5min
Koolsla
10min