![Slow-cooked Hoisin Pulled Pork Buns with Pineapple Chutney Slow-cooked Hoisin Pulled Pork Buns with Pineapple Chutney](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/e2e744907aa96dfebac1c49eca719407/Derivates/5fa8d16f6ea758122052736833b772468b5173d0.jpg)
Versioni compatibili
Slow-cooked Hoisin Pulled Pork Buns with Pineapple Chutney
Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
Pineapple Chutney
- ½ fresh red chilli, deseeded if desired
- 100 g red pepper, cut in pieces (3 cm)
- 1000 g pineapple, peeled, cut in pieces (3 cm)
- ½ tsp chipotle chilli flakes
- ¼ tsp ground turmeric
- 1 tsp mustard seeds
- 50 g apple cider vinegar
- 200 g jam sugar
Hoisin Pulled Pork
- 10 g vegetable oil
- 150 g onions, quartered
- 3 garlic cloves
- 15 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
- 800 g pork shoulder, boneless, in one piece
- 40 g tomato purée
-
1
chicken stock cube (for 0.5 l), crumbled
o 1 heaped tsp chicken stock paste, homemade - 200 g water
- 220 g hoisin sauce, plus extra for serving
- 40 g light brown sugar
- 1 Tbsp soy sauce
- ½ tsp Chinese five spice powder
- 6 brioche burger buns
- 2 - 3 little gem lettuce, for serving
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 3485 kJ / 833 kcal
- Proteine
- 30 g
- Carboidrati
- 114 g
- Grassi
- 30 g
- Grassi saturi
- 9 g
- Fibre
- 5 g
- Sodio
- 892 mg
Nelle collection
Ricette alternative
Crunchy Peanut Butter
5 min
Curry Noodles with Pork
45 Min
Sticky Sesame Chicken
40min
Katsu Pork with Slaw, Potatoes and Wasabi and Dill Dressing
50min
Moroccan Lamb with Chopped Salad
13h 15min
Garlic and Herb Breadcrumbs
5 min
Salmon with Lemon Hollandaise, Asparagus and Rice
45 Min
Sous-Vide Sausage Ragù
2 godz. 25 min
Sous-vide Cantonese-style Beef, Tomato and Onion Stir Fry
2 godz. 25 min
Slow Cooked Beef Curry with Cucumber Mint Couscous
9 Std.
Soy Dressing
5 min
Chicken gyros with tzatziki
30min