Dispositivi & Accessori
Wienerpølser med ertesuppe
Prep. 10min
Totale 1h 10min
4 porsjoner
Ingredienti
-
løk (ca. 150 g), delt i fire1
-
bacon delt i biter50 g
-
gulrøtter delt i biter100 g
-
olivenolje20 g
-
stangselleri delt i biter100 g
-
poteter skrelt og delt i fire150 g
-
purreløk delt i biter (1 cm)150 g
-
delte grønne erter (se tips)200 g
-
vann1000 g
-
grønnsaksbuljong (se tips)2 ss
-
merian, fersk kun blader1 ss
-
malt svart pepper etter smak2 klyper
-
wienerpølser4
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 porsjon
Sodio
634.1 mg
Proteine
18 g
Calorie
1533.5 kJ /
365 kcal
Grassi
24 g
Fibre
8.9 g
Grassi saturi
7.3 g
Carboidrati
16 g
Ti piace quello che vedi?
Questa ricetta e più di 100 000 altre ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Oktoberfest
10 ricette
Internazionale
Internazionale
Potrebbe anche interessarti...
Rensende thaisuppe
25min
Kremet aspargessuppe
Nessuna valutazione
Kremet detoxsuppe med grønnsaker
Nessuna valutazione
Misosuppe
Nessuna valutazione
Kremet ertesuppe med Serrano-chips
Nessuna valutazione
Vårens grønnsaksuppe med urteterninger
Nessuna valutazione
Kremet ertesuppe
40min
Kikertsuppe (Revithia)
Nessuna valutazione
Kyllingsuppe med egg og sitron (Avgolemono)
Nessuna valutazione
Kremet fiskesuppe
45min
Betasuppe
30min
Fattigmann "aspargessuppe"
50min