Chunky Vegetable Barley Soup
TM6 TM5

Chunky Vegetable Barley Soup

3.7 (48 valutazioni )

Ingredienti

  • 2 - 3 garlic cloves
  • 10 sprigs fresh parsley, leaves only
  • 6 oz carrots, cut into pieces (2 in.)
  • 6 oz red onions, quartered
  • 6 oz celery, cut into pieces (2 in.)
  • 2 oz broccoli florets
    o 2 oz Brussels sprouts, trimmed and halved
  • 5 oz barley (pearl barley)
  • 40 oz vegetable stock
  • white pepper, to taste
    o ground black pepper, to taste
  • 8 oz cabbage, thinly sliced
  • Parmesan cheese, grated (opzionale)
  • microgreens, to garnish

Valori nutritivi
per 1 portion
Calorie
400.3 kJ / 95.7 kcal
Proteine
3.5 g
Carboidrati
20.4 g
Grassi
0.6 g
Grassi saturi
0.1 g
Fibre
5.1 g
Sodio
64.9 mg

Ti piace quello che vedi? Questa e 80 000 di altre ricette ti stanno aspettando!

Registrati gratis

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri il tesoro di ricette Cookidoo®, senza alcun impegno.

Ulteriori informazioni

Ricette alternative