Thermomix® Copri Lame necessario

Per preparare questa ricetta è necessario il Thermomix® Copri Lame. Ulteriori informazioni

Slow Cooked Chicken Stew in Bread Boules
TM6

Slow Cooked Chicken Stew in Bread Boules

4.3 (13 valutazioni )

Ingredienti

  • 28 oz chicken thighs, boneless and skinless, cut into pieces (2 in.)
  • 1 ½ oz all-purpose flour
  • 1 tsp salt
  • ½ tsp granulated garlic
  • ½ tsp paprika
  • ⅛ tsp ground black pepper
  • ½ oz olive oil
  • 2 oz bacon, diced
    o 2 oz pancetta, diced
  • 4 oz yellow onions, cut into wedges (1 in.)
  • 3 - 5 sprigs fresh thyme, leaves only
  • 1 tsp dark brown sugar
  • 4 ½ oz dry red wine
  • 14 oz canned diced tomatoes, with liquid
  • 16 oz chicken stock (see Tip)
  • 10 oz baby gold potatoes, cut into pieces (1 in.)
  • 3 tbsp corn starch
  • 2 tbsp water
  • 4 oz cremini mushrooms, quartered
  • 4 sourdough bread boules
  • fresh chopped parsley, to garnish
    o fresh thyme leaves, to garnish

Valori nutritivi
per 1 portion
Calorie
5205.8 kJ / 1244.2 kcal
Proteine
60 g
Carboidrati
191.9 g
Grassi
25.7 g
Grassi saturi
6.4 g
Fibre
9.9 g
Sodio
2753.9 mg

Ti piace quello che vedi? Questa e 80 000 di altre ricette ti stanno aspettando!

Registrati gratis

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri il tesoro di ricette Cookidoo®, senza alcun impegno.

Ulteriori informazioni

Ricette alternative