Dispositivi & Accessori
Peeler Roasted Carrots with Mint and Thyme
Prep. 5min
Totale 30min
4 portions
Ingredienti
-
extra virgin olive oil30 g
-
garlic powder¼ - ½ tsp
-
paprika¼ tsp
-
salt¼ tsp
-
ground black pepper to taste
-
carrots large diameter, cut into uniform pieces (5 cm)800 g
-
water divided1110 g
-
fresh mint leaves to garnish
-
fresh thyme leaves to garnish
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portion
Sodio
293.7 mg
Proteine
1.9 g
Calorie
607 kJ /
145.1 kcal
Grassi
7.4 g
Fibre
5.6 g
Grassi saturi
1.1 g
Carboidrati
19.3 g
Ti piace quello che vedi?
Questa ricetta e più di 100 000 altre ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPotrebbe anche interessarti...
Cranberry-Almond Chicken Salad
15min
Spaghetti Muffins
55min
Lemon and Parmesan Chicken with Zoodles
30min
Sticky Apple Pork Ribs
2h 30min
Vegetable Stock Paste (Vegan)
40min
Fennel, Celery and Green Apple Salad (TM6)
Nessuna valutazione
Salt-free vegetable stock paste (Diabetes)
55min
Potatoes with Bacon and Hash
2h 15min
Low Carb Mushroom Gravy
45min
Cranberry Chicken Salad Sandwich
15min
Roasted Meatballs and Spicy Potatoes
1h
Confetti Rice
45min