Dispositivi & Accessori
Peeler Beet Carpaccio with Burrata (Metric)
Prep. 15min
Totale 1h 25min
8 portions
Ingredienti
Dressing
-
extra virgin olive oil140 g
-
white vinegar60 g
-
salt to taste½ tsp
-
Dijon mustard1 tsp
-
ground black pepper to taste¼ tsp
-
lemon juice30 g
-
maple syrup15 g
-
dried basil5 tsp
Beets
-
water divided1110 g
-
whole baby beets, fresh trimmed800 g
-
baby arugula115 g
-
burrata cheese225 g
-
pomegranate seeds (opzionale)2 tbsp
-
chopped pecan nuts (opzionale)2 tbsp
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portion
Sodio
418.1 mg
Proteine
8.2 g
Calorie
1234.5 kJ /
295 kcal
Grassi
24.2 g
Fibre
3.3 g
Grassi saturi
6.5 g
Carboidrati
12.1 g
Ti piace quello che vedi?
Questa ricetta e più di 100 000 altre ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
TM Basics - Blade Cover & Peeler Metric
19 ricette
Canada
Canada
Potrebbe anche interessarti...
Cranberry Sauce
1h
Chimichurri Pork Tenderloin with Warm Rice Salad
13h 20min
Sweet Butter Board with Apples and Walnuts
45min
Strawberry and Burrata Salad with Basil Pesto
20min
Shredded Brussels Sprout Salad with Bacon and Cranberries
20min
Green Bean Gremolata
25min
Nectarine, Stilton and Walnut Salad with a Raspberry Vinaigrette
10min
Shrimp Louie Salad
1h 30min
Watermelon Salad with Creamy Balsamic Dressing and Candied Nuts
25min
Herbed Goat Cheese Crostini with Tapenade
45min
Red Cabbage Salad with Figs and Gorgonzola
10min
Peeler Beet Carpaccio with Burrata
1h 25min