Dispositivi & Accessori
Pavlova krans met frambozencoulis, vijgen en granaatappel
Prep. 30min
Totale 6h
10 porties
Ingredienti
Pavlova-krans
-
suiker250 g
-
eiwitten (± 6-7 eiwitten), op kamertemperatuur200 g
-
azijn1 tl
-
natuurlijk vanille-extract1 tl
-
maïzena (zetmeel)10 g
Frambozencoulis
-
200 g diepgevroren frambozenframbozen200 g
-
suiker100 g
-
citroensap20 g
Slagroom en opbouw
-
opklopbare room, 30-40% V.G.500 g
-
granaatappel ontpit1
-
kleine vijgen (opzionale)2 - 4
-
verse muntblaadjes2 takjes
Difficoltà
media
Valori nutritivi per 1 portie
Sodio
54.4 mg
Proteine
4.1 g
Calorie
1500.1 kJ /
358.5 kcal
Grassi
19.1 g
Fibre
2.7 g
Grassi saturi
11.5 g
Carboidrati
45.3 g
Ti piace quello che vedi?
Questa ricetta e più di 100 000 altre ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Feestelijk Buffet
12 ricette
Benelux
Benelux
Potrebbe anche interessarti...
Ijs van Kokos met Ananascoulis en Gemberkoekjes
Nessuna valutazione
Virgin Citroen en Tijm Cocktail
45min
Vegan feta in olie met kruiden
Nessuna valutazione
Ingemaakte citroenen
Nessuna valutazione
Advocaat
10min
Mosterd-dillesaus
2h 15min
Gegrilde kaas met champignons
Nessuna valutazione
Meringue spoken
12h 25min
Worteltaart
2h
Amandel Spritz-koekjes
1h
Citroencurd
1h
Pavlova-toren met gemengde bessen
5h 30min