Dispositivi & Accessori
Champagne en bessen trifle
Prep. 30min
Totale 3h 40min
16 glazen
Ingredienti
Gemalen lange vingers
-
lange vingers (boudoirs) gehalveerd200 g
Bessencoulis
-
250 g diepgevroren aardbeienaardbeien250 g
-
250 g diepgevroren frambozenframbozen250 g
-
citroensap30 g
-
suiker100 g
-
Champagne200 g
-
agar-agar1 ½ tl
Room
-
suiker50 g
-
opklopbare room, 30-40% V.G.300 g
-
mascarpone300 g
Opbouw
-
200 g Maraschino cocktail kersen, als afwerkingaalbessen als afwerking200 g
-
verse muntblaadjes als afwerking20 g
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 glas
Sodio
95.5 mg
Proteine
3.3 g
Calorie
1010.3 kJ /
241.5 kcal
Grassi
14.8 g
Fibre
2.2 g
Grassi saturi
8.3 g
Carboidrati
22.6 g
Ti piace quello che vedi?
Questa ricetta e più di 100 000 altre ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Feestelijk Buffet
12 ricette
Benelux
Benelux
Potrebbe anche interessarti...
Pastasalade met kip
1h 15min
Rabarber-citroen cookies
1h
Aardbeien mille-feuille
5h
Carnaval maskers
1h 45min
Met frambozen doordrenkte azijn
Nessuna valutazione
Half bolletje vanille en karamel
Nessuna valutazione
Slagroom
10min
Veenbessen-chocolade cakemix
Nessuna valutazione
Mysterieuze soep
45min
Chocoladetaart en gezouten karamel
3h 15min
Zalm en venkel risotto
25min
Chocolademousse met sinaasappel
2h 20min