Dispositivi & Accessori
Forelmousse
Prep. 5min
Totale 5min
20 stuks
Ingredienti
-
sjalotten gehalveerd4
-
gerookte forelfilet in stukken (ong. 4 filets)250 g
-
verse room150 g
-
fijn zout¼ tl
-
witte peper2 snuifjes
-
pompernikkel brood (zie tip) of bruin brood, beetklaar (Ø 4-5 cm)20 sneetjes
-
dille, vers om te garneren4 - 5 takjes
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 stuk
Proteine
4 g
Calorie
257 kJ /
62 kcal
Grassi
3 g
Fibre
1.2 g
Carboidrati
5 g
Ti piace quello che vedi?
Questa ricetta e più di 100 000 altre ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Feestjes
10 ricette
Benelux
Benelux
Potrebbe anche interessarti...
Mediterraans Rozemarijnbrood
1h 55min
Gougère-soezen met zalmmousse
25h 35min
Bessenschuim
10min
Sint-jakobsschelpen met erwtenpuree
25min
Ananascarpaccio met roze Sorbet
20min
Zalmtartaar
10min
Sabayon (Zabaglione)
15min
Gevulde kerstomaten met geitenkaas en prosciutto
1h 30min
Gestoomde coquilles met bloemkool en truffelpuree
35min
Zalmsoufflé
1h
Mousse van ham
10min
Romige erwtensoep
40min