Gluten-free Bruschetta
TM6

Gluten-free Bruschetta

4.7 (3 valutazioni )

Ingredienti

Gluten-free Bread

  • 80 g buckwheat grains
  • 490 g water
  • 1 ½ tsp dried instant yeast
    o 15 g fresh yeast, crumbled
  • 1 tsp brown sugar
  • 250 g gluten-free bread flour, plus extra for dusting
  • 15 g olive oil
  • ½ - 1 tsp fine sea salt, to taste

Tomato Topping

  • 1 garlic clove
  • 30 g olive oil
  • 350 g plum tomatoes, ripe, quartered
  • 6 fresh basil leaves, plus extra for garnishing
  • 2 pinches fine sea salt
  • 2 pinches dried oregano

Valori nutritivi
per 1 portion
Calorie
906.3 kJ / 216.6 kcal
Proteine
3.5 g
Carboidrati
35.3 g
Grassi
6.2 g
Grassi saturi
0.9 g
Fibre
3 g
Sodio
434.9 mg

Ti piace quello che vedi? Questa e 80 000 di altre ricette ti stanno aspettando!

Registrati gratis

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri il tesoro di ricette Cookidoo®, senza alcun impegno.

Ulteriori informazioni

Ricette alternative