Dispositivi & Accessori
Boterhammen met spinazie pesto
Prep. 25min
Totale 1h 55min
6 porties
Ingredienti
-
water200 g
-
boter in stukken, en iets meer om in te vetten70 g
-
bloem500 g
-
4 g gedroogde gistverse gist verkruimeld10 g
-
suiker1 tl
-
zout1 ½ tl
-
Parmezaanse kaas in stukken50 g
-
verse jonge spinazie150 g
-
teentje knoflook1
-
geroosterd en ongezouten cashewnoten50 g
-
extra vergine olijfolie120 g
-
gemalen zwarte peper1 - 2 snuifjes
-
salade bladeren
-
gemengde groenten (bv. : komkommer, rode paprika, courgette, gele paprika, olijven...)
-
eieren hardgekookt, in plakjes gesneden1 - 2
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portie
Sodio
506 mg
Proteine
17 g
Calorie
2801 kJ /
669 kcal
Grassi
38 g
Fibre
4.2 g
Grassi saturi
12 g
Carboidrati
64 g
Ti piace quello che vedi?
Questa ricetta e più di 100 000 altre ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Carnaval
10 ricette
Benelux
Benelux
Potrebbe anche interessarti...
Mini Filodeeghoorntjes met Makreelmousse, Avocadocrème en Gember-Limoenroomijs:
Nessuna valutazione
Erwtenboter, avocado en muntpuree
Nessuna valutazione
Charoset
15min
Lookbrood met vegan kaas
Nessuna valutazione
Vegan challah brood
2h 30min
Lactosevrije pannenkoeken met confituur
1h
Dressing van mosterd-balsamicoazijn
10min
Pizza met blauwe kaas, knapperige bacon, peer, honing en walnoten
3h 35min
Kruidenvinaigrette
Nessuna valutazione
Vinaigrette van paprika's
Nessuna valutazione
Hartige Macarons met Bloemkoolmousse en Kaviaar
Nessuna valutazione
Pesto en zongedroogde tomatencake
40min