Dispositivi & Accessori
Seafood Risotto
Prep. 20min
Totale 40min
6 portions
Ingredienti
-
fresh parsley cut in pieces25 g
-
garlic cloves2
-
onions quartered150 g
-
celery stalks cut in pieces (2 cm)80 g
-
olive oil25 g
-
dry white wine200 g
-
risotto rice (e.g. Arborio, carnaroli)400 g
-
tinned chopped tomatoes250 g
-
liquid vegetable stock hot600 g
-
dried bay leaf1
-
saffron1 pinch
-
ground cayenne pepper (optional)1 pinch
-
fine sea salt or to taste½ tsp
-
ground black pepper or to taste½ tsp
-
frozen mixed seafood (e.g. prawns, clams, mussels, squid), defrosted500 g
-
unsalted butter diced (1 cm)70 g
-
lemon freshly squeezed juice only½
Difficoltà
media
Valori nutritivi per 1 portion
Sodio
296.1 mg
Proteine
16.7 g
Calorie
1982.8 kJ /
473.9 kcal
Grassi
15.3 g
Fibre
1.5 g
Grassi saturi
7.5 g
Carboidrati
60.6 g
Ti piace quello che vedi?
Questa ricetta e più di 100 000 altre ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPotrebbe anche interessarti...
Prawn Saganaki with Feta
35min
Marmitako (Spanish Tuna Stew)
30min
Mushroom Risotto
30min
Seafood Soup with Gluten-free Bread
3h 30min
Lobster and Tarragon Risotto - Risotto con aragosta e dragoncello
35min
Salmon and Fennel Risotto
25min
Steamed Cod with Vizcaina Sauce
50min
Seafood Stew with Coconut Milk
35min
Fish Stew
45min
Seafood Risotto with Chorizo
1h 5min
Prawn Saganaki
35min
Porcini and Pancetta Risotto - Risotto con porcini e pancetta
30min