Dispositivi & Accessori
Warm Spinach and Artichoke Dip
Prep. 10min
Totale 20min
995 g
Ingredienti
-
artichoke hearts, fresh (approx 398 ml), drained1 can
-
Parmesan cheese cut into pieces115 g
-
mozzarella cut into pieces115 g
-
garlic cloves2
-
shallots halved15 g
-
olive oil30 g
-
spinach leaves, frozen defrosted and drained (see Tip)285 g
-
cream cheese softened225 g
-
sour cream, any type85 g
-
red pepper flakes½ tsp
-
salt¼ tsp
-
Worcestershire sauce½ tsp
-
pepper sauce, type Tabasco½ tsp
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 30 g
Sodio
122.3 mg
Proteine
2.9 g
Calorie
264 kJ /
63.1 kcal
Grassi
5.1 g
Fibre
0.7 g
Grassi saturi
2.6 g
Carboidrati
1.9 g
Ti piace quello che vedi?
Questa ricetta e più di 100 000 altre ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
In Homemade we Trust
37 ricette
Canada
Canada
Perfect for Dipping
13 ricette
Canada
Canada
Potrebbe anche interessarti...
Green Bean Gremolata
25min
Chicken Enchiladas
40min
Caesar Dressing
10min
Grilled Corn Salad with Cilantro Vinaigrette
25min
Beer Marinade
10min
Sikil Pak (Pepita Dip)
25min
Buddha Bowl with Chicken
1h
Peeler Sweet Potato Casserole
1h 20min
Bourbon Pecan Pie with Cinnamon Roll Crust
4h 35min
Marinara Sauce
40min
Biltmore Chicken Posole
1h 30min
Spinach and Artichoke Dip
20min