Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
Cabbage rolls
- 12 cabbage leaves of choice, whole large, trimmed and steamed (see Tips)
- 1000 g water
- 500 g potatoes, cut into pieces (1 cm)
- 300 g dried red lentils, rinsed
- 3 sprigs fresh dill, leaves only
- 200 g feta cheese, crumbled
- 2 onions, cut into quarters
- 30 g extra virgin olive oil
- 1 tsp sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- 300 g liquid vegetable stock (see Tips)
Mushroom sauce
- 20 g dried porcini mushrooms
- 150 g boiling water
- 1 tbsp cornflour
- 1 tbsp water
- 1 onion, cut into halves
- 20 g unsalted butter
- 200 g button mushrooms, cut into slices
- 50 g white wine
- 300 g pouring (whipping) cream
- 2 - 3 tsp Vegetable stock paste or to taste (see Tips)
- ¼ tsp ground black pepper
- 10 g lemon juice
- 1 sprig fresh dill, leaves only, to garnish (optional)
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 2969.3 kJ / 709.7 kcal
- Proteine
- 25.5 g
- Carboidrati
- 79.7 g
- Grassi
- 34.5 g
- Grassi saturi
- 19.1 g
- Fibre
- 15.6 g
- Sodio
- 707.1 mg
Nelle collection
Ricette alternative
No fail mash potato
20 min
Pickled red onions (Thermomix® Cutter)
1h 50min
Fresh tomato salsa (Pico de gallo)
15 min
Salsa verde
5 min
All in one bowl bolognese
40min
Garlic and sage mash
30 min
Pipi and squid "paella" (Diabetes, TM6)
45 min
Prawn bisque with lemon myrtle (TM6, Andrew Fielke)
55 min
Perfect steak with sauce Bernaise
35 min
Pea and mint soup
20 min
French onion soup (Soupe à l’oignon)
1h
Crunchy broccoli salad with speck
10 min