Dispositivi & Accessori
Sandwich South Carolina BBQ Pulled Pork
Prep. 25min
Totale 5h 15min
8 porties
Ingredienti
Marinade
-
varkensnek (procureur), ontbeend in één stuk1200 - 1500 g
-
gedroogde oregano1 el
-
knoflookpoeder1 el
-
gemalen komijn1 el
-
gerookte paprikapoeder1 el
-
paprikapoeder1 el
-
gemalen zwarte peper1 tl
South Carolina BBQ saus
-
Dijon mosterd (zie variatie)180 g
-
ketchup130 g
-
ciderazijn50 g
-
sojasaus50 g
-
tabasco (opzionale)3 - 5 druppels
-
bruine suiker80 g
-
knoflookpoeder3 tl
-
gemalen cayennepeper¼ - ½ tl
-
uienpoeder1 el
-
zout2 tl
Grillen en montage
-
Brioche hamburger broodjes8 - 10
-
spek, gezouten, gesneden gegrild, om te serveren (zie tip) (optioneel)
-
koolsla om te serveren (optioneel)
-
zoete maïskolf gehalveerd, gegrild (zie tip)4
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portie
Sodio
1711.7 mg
Proteine
49.5 g
Calorie
2666 kJ /
637.2 kcal
Grassi
20.2 g
Fibre
4.2 g
Grassi saturi
4.2 g
Carboidrati
64.8 g
Ti piace quello che vedi?
Questa ricetta e più di 100 000 altre ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Tijd om te grillen!
5 ricette
Benelux
Benelux
Potrebbe anche interessarti...
Honey BBQ Chicken
Nessuna valutazione
Risottata met asperges, broccoli en champignons
40min
Panuchos de cochinita pibil (Mexicaanse taco's)
35min
Winterontbijt: wortel en kokoshavermoutpap, hartige volkoren pannenkoeken
Nessuna valutazione
Szechuanrijst met gehaktvlees en chili-olie
1h 5min
Caramel vanille bourbon saus
Nessuna valutazione
Indiase mosterd
Nessuna valutazione
Lasagnerolletjes
1h
Pico de Gallo
Nessuna valutazione
Karamel parfait
Nessuna valutazione
Curryketchup
30min
Pitabrood
2h