Versioni compatibili
Sirloin Steaks and Herb Butter with Rosemary Potatoes and Broccoli
Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
Herb Butter
- 3 sprigs parsley, leaves only
- 2 sprigs fresh dill, leaves only
- 3 - 4 fresh sage leaves
- 1 sprig fresh rosemary, leaves only
- 10 fresh chives, in pieces (1 in.)
- ½ - 1 tsp salt, to taste
- ¼ tsp ground black pepper
- 8 oz unsalted butter, softened
Vegetables and Steaks
- 1 - 2 sprigs fresh rosemary, leaves only, plus extra to garnish
- 1 oz vegetable oil, plus extra to brush
- 1 tsp salt
- 1 tsp ground black pepper
- 16 oz potatoes, peeled, cubed (1 in.)
- 20 oz water
- 12 oz broccoli florets
- 4 sirloin steaks (1½ in. thick)
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 3489 kJ / 834 kcal
- Proteine
- 49 g
- Carboidrati
- 25 g
- Grassi
- 61 g
- Grassi saturi
- 33 g
- Fibre
- 3 g
- Sodio
- 1148 mg
Ricette alternative
Baked Chicken Breasts Pizzaiola
55 min
Almond Crusted Salmon with Asparagus Pappardelle
35 min
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1h
Roast Lamb with Vegetables and Mint Sauce
2h
Two Pound Apple Pie
1h 25min
Lemon Garlic Salmon
2 godz. 20 min
Lemon Rosemary Chicken and Rice
55 min
Pea Soup, Lemon Salmon, Broccoli and Potatoes
1h
Salmon with Lemon Hollandaise, Asparagus and Rice
45min
Sirloin Steaks with Herb Butter, Rosemary Potatoes and Broccoli
45min
Steamed Salmon and Veggies with Yellow Rice
35 min
Turkey pasta in a creamy mushroom sauce
45min