Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
- water, for soaking
Pomegranate and parsley topping
- 50 g red wine vinegar
- 2 tbsp caster sugar
- 2 tsp salt
- 100 g water
- ½ red onion, cut into thin slices
- 5 sprigs fresh flat-leaf parsley, roughly chopped
- ½ pomegranate, arils only
Preserved lemon dressing
- 1 piece preserved lemon
- 170 g natural yoghurt
- 2 tbsp olive oil
- 2 tbsp water
- ground black pepper, to season
- 1 tsp caraway seeds
Salmon and potatoes
- 800 - 900 g fresh boneless salmon fillet
- 2 - 3 tsp za'atar, plus extra to season (see Tips)
- olive oil, for drizzling
- 800 g water
- 8 - 12 new baby potatoes
- 50 g slivered almonds, toasted
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 3436.8 kJ / 818.3 kcal
- Proteine
- 56.8 g
- Carboidrati
- 29 g
- Grassi
- 51.7 g
- Grassi saturi
- 9.7 g
- Fibre
- 6.5 g
- Sodio
- 1348.2 mg
Ricette alternative
Gwinganna Barramundi escabeche
45min
Yellow Curry with Mushroom and cauliflower (Dandelion restaurant)
55min
Korean beef lettuce cups with pickles (Diabetes, TM6)
55min
Chicken laksa
30min
Peach and cardamom pie
1h 35min
Beetroot carpaccio (Thermomix® Cutter, TM6)
20 Min
Salsa Brava
10 Min
Pan-Fried Pork Buns
1 Std. 30 Min
Skinnymixers' Moroccan chicken with preserved lemon and olives
30min
Wendy Crombie's Shredded chicken noodle salad
40 min
Chilli pineapple with coconut crumbs (TM5)
3 Std. 35 Min
Coconut poached chicken salad
45min