Dispositivi & Accessori
Kale mash
Prep. 5min
Totale 30min
4 portions
Ingredienti
-
royal blue potatoes or Desiree potatoes, peeled and cut into evenly sized pieces (2-3 cm)1000 g
-
garlic clove1
-
sea salt1 tsp
-
milk (see Tips)250 g
-
kale finely shredded120 g
-
unsalted butter cut into pieces30 g
-
ground black pepper2 pinches
-
extra virgin olive oil to drizzle
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portion
Sodio
529.4 mg
Proteine
8.6 g
Calorie
1263.1 kJ /
301.9 kcal
Grassi
8.7 g
Fibre
6.6 g
Grassi saturi
5.2 g
Carboidrati
49.9 g
Ti piace quello che vedi?
Questa ricetta e più di 100 000 altre ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Thermomix® Everyday Winter 2024
72 ricette
Australia e Nuova Zelanda
Australia e Nuova Zelanda
Potrebbe anche interessarti...
Curry coconut fish with spiced lentils
30min
Beef, ale and dumpling stew
2h 55min
Beetroot carpaccio with burrata
1h 25min
Protein packed fluffy banana pancakes
30min
Thai Tomyum zoodle soup
45min
Crispy flatbread with halloumi & ribbon veggies (Thermomix® Spiralizer, using modes)
1h 30min
Creamy miso mushroom udon
45min
Heirloom tomato and zucchini lasagna (Matthew Kenney)
4h 20min
Mushroom risotto
30min
Honey soy tofu with steamed rice
40min
Tempura vegetables
30min
Miso glazed eggplant (Nasu dengaku)
30min