Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
Quark
- 350 - 400 g quark cheese (see Tips)
- 3 radishes, trimmed
- 3 sprigs fennel fronds, only
- 1 spring onion/shallot, trimmed and cut into pieces (4 cm)
- lemon juice, to taste
- sea salt, to taste
- ground black pepper, to taste
Pickling liquid
- 90 g white wine vinegar
- 70 g caster sugar
- ½ tsp sea salt
Salad
- 3 radishes, trimmed
- 1 green apple, cut into halves to fit through feeder tube
- ½ Lebanese cucumber, trimmed
- ¼ fennel bulb, cut into quarters to fit through feeder tube
Parsley oil
- 30 g fresh flat-leaf parsley, leaves only
- boiling water, to blanch
- ice cold water
- 120 g grapeseed oil
Assembley
- hazelnuts, without skin, toasted and coarsely chopped, to serve
- micro herbs, to garnish
- melba toast, to serve
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 2135.8 kJ / 510.5 kcal
- Proteine
- 9.4 g
- Carboidrati
- 30.7 g
- Grassi
- 39.6 g
- Grassi saturi
- 9.1 g
- Fibre
- 2.2 g
- Sodio
- 855.4 mg
Nelle collection
Ricette alternative
Prawn dumplings with dipping sauce (Brendan Pang)
2h 50 min
Mushroom sauce
20 min
Slow cooked beef with wasabi mash (Louise Keats)
29 Std. 45 Min
Pickled jalapeños (Thermomix® Cutter, TM6)
10 min
Barbecued pork ribs
28 Std. 10 Min
Surf and turf with pink peppercorn sauce (TM6)
45 min
Steamed broccoli and zucchini (6 months+)
15 min
Plank Grilled Pesto Salmon with Mushroom Orzotto
1h 50min
Butternut Queso (Matthew Kenney)
5 godz. 15 min
Apple cider dressing
5 min
Tetsuya Wakuda's Marinated lobster tail with bread salad and avocado soup (TM6)
30 min
Beurre blanc
15 min