Dispositivi & Accessori
Japanese crab salad (kani salad) (Thermomix® Cutter, using modes)
Prep. 10min
Totale 15min
4 portions
Ingredienti
-
carrot peeled and trimmed250 g
-
cucumber (approx. 400 g), unpeeled, ends removed, halved lengthwise1
-
surimi stick200 g
-
canned corn kernels drained150 g
-
lemon peel1 piece
-
mayonnaise or Kewpie mayonnaise100 g
-
toasted sesame seeds2 tbsp
-
soy sauce20 g
-
mirin10 g
-
freshly squeezed lemon juice30 g
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portion
Sodio
548.8 mg
Proteine
11.2 g
Calorie
1384.2 kJ /
330.8 kcal
Grassi
23.1 g
Fibre
3.5 g
Grassi saturi
3.2 g
Carboidrati
21.2 g
Ti piace quello che vedi?
Questa ricetta e più di 100 000 altre ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPotrebbe anche interessarti...
Lamb Chops with Ratatouille, Beans and Potato Gratin
Nessuna valutazione
Vegetarian zoodle Fideuá (Thermomix® Spiralizer, TM5)
Nessuna valutazione
Pico De Gallo
15min
Beer Pickles
24h 20min
Potato Gratin
1h 10min
Chicken Buddha bowl (Thermomix® Cutter, using modes)
1h
Japanese crab salad (kani salad) (Thermomix® Cutter)
15min
Tex-Mex chicken soup
40min
Santa Maria Dry Rub
5min
Grilled eye fillet with Café de Paris butter
45min
Queso fresco
2h
Café de Paris butter
25min