Dispositivi & Accessori
Sous-vide lax
Prep. 15min
Totale 1h 40min
2 portioner
Ingredienti
-
färska laxfiléer med skinn & utan ben (ca 135 g vardera)2
-
havssalt
-
färsk persilja2 kvistar
-
2 kvistar färsk timjanfärsk dill2 kvistar
-
bitar citronskal2
-
olivolja2 matskedar
-
vatten1800 g
Difficoltà
media
Valori nutritivi per 1 portion
Sodio
248 mg
Proteine
28 g
Calorie
1689 kJ /
407 kcal
Grassi
33 g
Grassi saturi
6 g
Carboidrati
0 g
Ti piace quello che vedi?
Questa ricetta e più di 100 000 altre ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Grundkokboken
158 ricette
Internazionale
Internazionale
Potrebbe anche interessarti...
Laxburgare med parmesanzucchini
Nessuna valutazione
Torsk i tomatsås
1h
Fisktacos med coleslaw
25min
Asiatisk ångad laxsida
Nessuna valutazione
Curry laksa
Nessuna valutazione
Fisktacos med japansk majonnäs
Nessuna valutazione
Poké bowl med tonfisk
1h
Krämig svamprisotto med räkor
1h
Thaisallad med jordnötsdressing
30min
Räkor i chili och vitlök
Nessuna valutazione
Avokado med ägg och laxtartar
Nessuna valutazione
Tonfiskpasta
35min