Dispositivi & Accessori
Eccles Cakes
Prep. 20min
Totale 1h 45min
12 portions
Ingredienti
Pastry
-
ice cubes90 g
-
unsalted butter diced (1 cm) then frozen for 30 minutes180 g
-
plain flour plus extra for dusting200 g
-
fine sea salt½ tsp
-
water2 Tbsp
Filling
-
unsalted butter25 g
-
dark brown sugar50 g
-
currants100 g
-
ground allspice½ tsp
-
ground nutmeg½ tsp
-
egg white1
-
caster sugar for sprinkling1 Tbsp
Difficoltà
media
Valori nutritivi per 1 portion
Proteine
2.1 g
Calorie
971 kJ /
232 kcal
Grassi
14.4 g
Carboidrati
23.6 g
Ti piace quello che vedi?
Questa ricetta e più di 100 000 altre ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
The British Isles on a Plate
88 ricette
Regno Unito e Irlanda
Regno Unito e Irlanda
Potrebbe anche interessarti...
Apple Parkin
1h 40min
Sticky Jamaican Ginger Cake
25h
Sticky Jamaican Ginger Cake
25h
Chelsea Buns
1h 30min
Chocolate Coffee Puddle Pudding
40min
Garibaldi Biscuits
40min
Cardamom Bread and Butter Pudding
1h
Cornish Fairings
35min
Butterscotch Banana Sponge Pudding
1h 5min
Coffee and Walnut Cake
1h 10min
Blueberry Bakewell Traybake
1h 30min
Farmhouse Fruit Cake
1h 20min