Yellow Curry noodle soup
TM6 TM5 TM31

Yellow Curry noodle soup

3.0 (4 valutazioni )

Ingredienti

  • 550 g yellow curry sauce (see Tip)
  • 200 g coconut milk
  • 2 tsp Chicken stock paste
  • 200 g water
  • 400 g fresh egg noodles
  • 2 bunches bok choy, cut into pieces
  • 4 hard-boiled eggs, peeled and cut into quarters
  • fresh bean sprouts, to serve
  • fried shallots, to serve
  • fresh coriander, to serve
  • 1 fresh long red chilli sliced, to serve

Valori nutritivi
per 1 portion
Calorie
3147.8 kJ / 752.3 kcal
Proteine
23.7 g
Carboidrati
98.3 g
Grassi
26.6 g
Grassi saturi
17.2 g
Fibre
6.2 g
Sodio
1748.2 mg

Ti piace quello che vedi? Questa e 80 000 di altre ricette ti stanno aspettando!

Registrati gratis

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri il tesoro di ricette Cookidoo®, senza alcun impegno.

Ulteriori informazioni

Ricette alternative