Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
- 2 garlic cloves
- 1500 g boiling water
- 40 g Vegetable stock paste (see Tip)
- 400 g fresh mixed mushrooms, sliced (e.g. king oyster, enoki, shitake, Swiss brown)
- 180 g dried udon noodles
- 20 g extra virgin olive oil, plus extra to stir through
- ½ tsp sesame oil
- 80 g unsalted butter, cut into pieces
- 3 spring onions/green onions, thinly sliced, plus extra to garnish
- 80 g pouring (whipping) cream
- 2 pinches ground white pepper
- 40 g white miso paste
- shichimi togarashi seasoning, to serve (see Tip)
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 2056.4 kJ / 491.5 kcal
- Proteine
- 11 g
- Carboidrati
- 41.5 g
- Grassi
- 32.4 g
- Grassi saturi
- 16.3 g
- Fibre
- 3.3 g
- Sodio
- 408.4 mg
Ricette alternative
San bei ji (three cup chicken,TM6)
35min
Korean beef bulgogi stir-fry with rice
1 Std. 50 Min
Chinese-style chicken
25 min
Warm satay bowl
1h 10 min
Shredded chicken noodle salad with green miso (Diabetes)
35min
Shichimi togarashi seasoning
1h 10 min
Korean beef lettuce cups with pickles (Diabetes, TM6)
55min
Silverbeet and mushroom pasta (TM6)
30min
Super Green Pasta (Darren Robertson)
30min
Ginger salmon udon with spiced cashews
35min
Chicken meatballs in smoky tomato and eggplant sauce
50min
Swedish meatballs and mash
50min