Dispositivi & Accessori
Pork Roast with Pistachio stuffing
Prep. 20min
Totale 1h 25min
6 portion
Ingredienti
-
garlic clove2
-
pistachio nut, shelled, unsalted, peeled70 g
-
basil leaf, fresh4
-
arugula50 g
-
Parmesan cheese cut into cubes100 g
-
olive oil and 2 teaspoons for cooking30 g
-
salt
-
pepper, ground
-
French pork cut "filet de porc" (1.2 kg), wallet-opened by the butcher1
-
water4 tbsp
Difficoltà
media
Valori nutritivi per 1 portion
Proteine
40 g
Calorie
1617 kJ /
388 kcal
Grassi
24 g
Carboidrati
3 g
Ti piace quello che vedi?
Questa ricetta e più di 100 000 altre ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Proteins - Thermomix® Sensor
10 ricette
Canada
Canada
Potrebbe anche interessarti...
Buffalo Chicken Wings
1h 5min
Pesto Pasta Salad
30min
Greek Broccoli with Arugula Pesto and Roasted Lemon
30min
Fresh Orange Juice
5min
Mango Tequila Sunrise Cocktail (Diabetes)
10min
Sangria
10min
Pork Loin with Mashed Potatoes and Salad
Nessuna valutazione
Berry Limoncello Tiramisu
45min
Mango Blackberry Spritzer
2h 5min
Spicy Beef with Red Peppers
30min
Shrimp and Parmesan Polenta Cups
45min
Garlic Pork with Vegetables and Rice
40min