Dispositivi & Accessori
Sambal Petai Prawns
Prep. 5min
Totale 20min
3 portions
Ingredienti
-
cooking oil50 g
-
shallots80 g
-
garlic cloves4
-
candlenuts (buah keras)5
-
belacan20 g
-
dried chillies rinsed, soaked and deseeded10
-
onions (approx 1 onion), cut in thin slices100 g
-
stink beans (petai) peeled100 g
-
salt1 pinch
-
sugar20 g
-
whole prawns medium-sized, cleaned and shell removed200 g
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portion
Proteine
20 g
Calorie
1583 kJ /
378 kcal
Grassi
23 g
Fibre
3 g
Carboidrati
23 g
Ti piace quello che vedi?
Questa ricetta e più di 100 000 altre ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Spicy Asian
12 ricette
Internazionale
Internazionale
Potrebbe anche interessarti...
Char Kway Teow
15min
Sambal Belacan
10min
Four Course Meal (Chicken Rice)
1h 25min
Nyonya Steamed Fish
45min
Nasi Lemak
45min
Asam pedas ikan (spicy tamarind fish)
40min
Ayam Masak Merah (Spicy Tomato Chicken)
1h 25min
Mee Siam (Spicy Siamese Noodles)
30min
Nasi Kampung (Kampung-style fried rice)
20min
Curry Chicken
1h
Fried Beehoon
20min
Nasi Lemak
45min