Dispositivi & Accessori
Tomato and Mushroom Spaghetti
Prep. 5min
Totale 25min
4 portions
Ingredienti
-
olive oil1 oz
-
vegetable stock cube crumbled1
-
salt½ - 1 tsp
-
garlic powder1 pinch
-
dried oregano1 tsp
-
dried red chili flakes (opzionale) to taste1 pinch
-
cubes of bacon (opzionale)3 ½ oz
-
button mushrooms, canned drained, sliced3 oz
-
canned tomato sauce10 ½ oz
-
water19 ½ oz
-
spaghetti10 ½ oz
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portion
Sodio
803.2 mg
Proteine
11.3 g
Calorie
1492.7 kJ /
356.8 kcal
Grassi
7.6 g
Fibre
3.8 g
Grassi saturi
1.1 g
Carboidrati
60.9 g
Ti piace quello che vedi?
Questa ricetta e più di 100 000 altre ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPotrebbe anche interessarti...
Pesto Pasta Salad
30min.
Lemon Pasta
35min.
Orange Yogurt Cake (Diabetes)
1hod.
Minty Vodka Lemonade (Diabetes)
10min.
All-in-one Creamy Vegetable Pasta (Diabetes)
40min.
"Marry Me" Chicken Pasta
30min.
All in one bowl bolognese
40min.
Molten Lava Cake
45min.
Three Egg French Omelet
30min.
One-Pot Tomato and Mushroom Spaghetti
30min.
Tomato Basil Chicken Fettuccine
1hod.
Mee Goreng Mamak
20min.