Cream of Crab Soup
TM6 TM5

Cream of Crab Soup

4.5 (19 valutazioni )

Ingredienti

  • 2 oz unsalted butter, cut into pieces
  • 8 oz yellow onions, quartered
  • 4 oz celery, cut into pieces (2 in.), plus leaves to garnish
  • 2 oz carrots, cut into pieces (2 in.)
  • 2 oz all-purpose flour
  • 16 oz fish stock
  • 1 dried bay leaf
  • ½ tsp salt, to taste
  • ½ tsp white pepper
  • ¼ tsp mace
  • 2 dashes Tabasco sauce
  • 4 oz whipping cream
  • 8 oz crab meat
  • 2 oz dry sherry
  • fresh baguette, sliced, to serve

Valori nutritivi
per 1 portion
Calorie
2209 kJ / 528 kcal
Proteine
22 g
Carboidrati
53 g
Grassi
25 g
Fibre
3 g

Ti piace quello che vedi? Questa e 80 000 di altre ricette ti stanno aspettando!

Registrati gratis

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri il tesoro di ricette Cookidoo®, senza alcun impegno.

Ulteriori informazioni

Ricette alternative