Dispositivi & Accessori
Glutenvrij Dadel, Appel en Walnoot Thee Brood
Prep. 10min
Totale 1h 30min
16 sneetje
Ingredienti
-
olijfolie om in te vetten
-
240 g witte kortkorrelige rijstvolkorenrijst240 g
-
dadels, ontpit100 g
-
appels ongepeld, ontpit en in vieren gesneden140 g
-
bakpoeder, glutenvrij1 ½ tl
-
bicarbonaat van sodium1 tl
-
psylliumvezels1 el
-
zout½ tl
-
gepelde walnoten80 g
-
eieren4
-
water100 g
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 sneetje
Sodio
201.8 mg
Proteine
3.4 g
Calorie
723 kJ /
172 kcal
Grassi
8.4 g
Fibre
2.2 g
Grassi saturi
1.2 g
Carboidrati
22.1 g
Ti piace quello che vedi?
Questa ricetta e più di 100 000 altre ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Wij vieren onze eigenheid
25 ricette
Benelux
Benelux
Potrebbe anche interessarti...
Detoxsapje “Gave huid”
10min
Groentesandwiches
Nessuna valutazione
Meloen en komkommer Sour (mocktail)
10min
Mango, banaan en bosbessenpuree
10min
Fatayer met kaas en munt
2h
Gestoomde spinaziecake
35min
Pancake muffins met banaan en chocolade
30min
Chocolade en chilli ijs met whiskey siroop
14h 20min
Rode biet en geitenkaasroomijs met crackers
14h 55min
Koken van speltgraan
Nessuna valutazione
Antioxidantenboost
10min
Natuurlijk zoete appel- en dadelcake (gluten- en zuivelvrij)
1h