Dispositivi & Accessori
Rode bietensap
Prep. 10min
Totale 10min
5 glazen
Ingredienti
-
rode biet, gekookt in stukken100 g
-
wortelen in kleine stukken80 g
-
gember, vers geschild, in kleine stukken10 g
-
sinaasappelsap, vers geperst250 g
-
roze pompelmoes (ong. 150 g), geschild, wit vel en pitten verwijderd1
-
water150 g
-
honing naar believen1 - 2 el
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 glas
Proteine
1 g
Calorie
295 kJ /
70 kcal
Grassi
0 g
Fibre
1.4 g
Carboidrati
14 g
Ti piace quello che vedi?
Questa ricetta e più di 100 000 altre ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Vitamine boost
10 ricette
Benelux
Benelux
Potrebbe anche interessarti...
Hummus van rode biet
10min
Groene bron
10min
Detoxsapje “Gave huid”
10min
Kikkererwten flatbread met curry groenten dip
50min
Broccoliburgers met salsa van radijzen
1h
Taboulé met quinoa en tonijn
40min
Antioxidantenboost
10min
Venkelsapje
10min
Couscoussalade van geroosterde Aubergine en Paprika
35min
Avocadosap met dadels
5min
Geroerbakte groenten
10min
Detoxsapje met appel en peer
10min