Dispositivi & Accessori
Sautéing Onions and Garlic
Prep. 10min
Totale 20min
1 portion
Ingredienti
-
30 g extra virgin olive oil, (see Variation)vegetable oil (see Variation)30 g
-
200 g red onion, cut in wedgesonion cut in wedges200 g
-
garlic cloves halved2 - 3
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portion
Sodio
9.3 mg
Proteine
2.7 g
Calorie
1457.2 kJ /
348.3 kcal
Grassi
30.2 g
Fibre
3.6 g
Grassi saturi
4.3 g
Carboidrati
21.1 g
Ti piace quello che vedi?
Questa ricetta e più di 100 000 altre ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
We Can Work MAGIC With Simple Things
36 ricette
Canada
Canada
Potrebbe anche interessarti...
Portuguese Bread (Pão de água)
2h 45min
Beef, Ale and Dumpling Stew
1h 55min
Dutch Baby Pancake
20min
Leek and Potato Soup
40min
Spaghetti alla carbonara
30min
Banana Bread
1h 50min
Ramen Noodle Soup
40min
Portuguese Bread (Pão de água)
3h 45min
Grated Potato Pancakes (TM6)
35min
Pulled Pork Burgers
4h 50min
Spiced hot cider
20min
Tomato Soup (Zupa pomidorowa jak u babci)
45min