Dispositivi & Accessori
Broccoli Stem Soup with Crispy Potato Skins
Prep. 15min
Totale 45min
4 portions
Ingredienti
-
russet potato (approx. 340 g)1
-
broccoli stems340 g
-
extra virgin olive oil30 g
-
salt to taste
-
black pepper, ground to taste
-
Parmesan cheese30 g
-
onion in pieces115 g
-
celery in pieces60 g
-
carrot in pieces60 g
-
garlic clove1
-
salt1 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
795 g vegetable broth, (see Tip)onion skin broth, homemade (see Tip)795 g
-
ground black pepper to season, to taste
-
crème fraîche115 g
-
green onion thinly sliced2
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portion
Sodio
1237 mg
Proteine
8 g
Calorie
1305 kJ /
312 kcal
Grassi
20 g
Fibre
2 g
Grassi saturi
9 g
Carboidrati
29 g
Ti piace quello che vedi?
Questa ricetta e più di 100 000 altre ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPotrebbe anche interessarti...
Creamy Turmeric Ginger Lemonade
5min
Salmorejo (Cold Tomato Soup)
35min
Shrimp Louie Salad
1h 30min
Basil Peach Sorbet
10min
Sugar Pie
45min
Apple Nut Bread
Nessuna valutazione
Rassolnik (pickled cucumber soup)
1h 20min
Smooth cauliflower soup
50min
Green Asparagus Soup with Spicy Pine Nuts
1h 10min
Mushroom and Wild Rice Soup
30min
Cream of Asparagus Soup
15min
Broccoli Cream Soup with Croutons
1h