Dispositivi & Accessori
Polvo à Lagareiro (Portuguese Baked Octopus with Potatoes)
Prep. 15min
Totale 1h 30min
6 portions
Ingredienti
-
New potatoes with skin1000 g
-
coarse salt100 g
-
water100 g
-
octopus (approx. 1000 g), cut in large pieces1
-
yellow onions cut in halves80 g
-
garlic cloves6
-
fresh coriander leaves20 g
-
olive oil200 g
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portion
Sodio
6994.2 mg
Proteine
37.8 g
Calorie
2629.5 kJ /
628.5 kcal
Grassi
36.1 g
Fibre
5.4 g
Grassi saturi
5.1 g
Carboidrati
38.2 g
Ti piace quello che vedi?
Questa ricetta e più di 100 000 altre ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Our Kitchens are a Window to the World
40 ricette
Internazionale
Internazionale
Potrebbe anche interessarti...
Frozen Fruit Sorbet (3-in-1)
5min
Meatballs in Tomato Sauce
1h 10min
Chili Oil Noodles
30min
Whole Chicken with Saffron Rice and Steamed Vegetables
1h
Browned chicken mince
20min
Alcohol-free Berry Mojito
5min
Spiralized veggie nests with baked eggs & harissa mushrooms (Thermomix® Spiralizer, using modes)
1h
Smoked Salmon Lemon Pasta Second Bowl
35min
Japanese crab salad (kani salad) (Thermomix® Cutter)
15min
Allergen Free Melted Chocolate
10min
Miso Mushrooms Toast with Tahini Yogurt
45min